1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Winactie: dit zijn de winnaars van de Rituals Giftset

Winactie: dit zijn de winnaars van de Rituals Giftset

3 3 minuten lezen
Overzicht
  • 347 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 19 juli 2021
Het is zomer! Of je nou wel of niet op vakantie gaat: juist nu is het belangrijk om extra te ontspannen. En weer even op te laden. Daar helpen we je graag een handje bij. Daarom hielden wij een speciale winactie waarbij leden kans maakten op een Rituals Giftset. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Bekijk hieronder of je een van de gelukkigen bent. En ontdek de 11 beste ontspantips voor deze zomer.

Winnaars bekend

En de winnaars zijn … 

  • Annelies Slob 
  • Francis de Werk 
  • Tamira van de Ven 

Van harte gefeliciteerd alle drie! We nemen zo snel mogelijk contact met jullie op en zorgen dat de pakketten worden opgestuurd. Heb je nou niet gewonnen? Maak dan alleen nog deze week gebruik van exclusief ledenvoordeel op de Rituals Giftset: ontvang bij bestelling van een giftset een gratis luxe badhanddoek ter waarde van €9,50.

De 11 beste ontspantips 

Met de winactie vroegen we je om jouw beste ontspantip voor deze zomer te delen. Wát een leuke, goeie en grappige tips kregen we binnen! De 11 beste tips hebben we gebundeld tot een mooie infographic. Open hem hieronder en kijk snel of jouw tip er tussenstaat. En doe meteen leuke inspiratie op van jouw collega’s uit de sector om deze zomer écht even te ontspannen.

Open de 11 ontspantips voor deze zomer