1. Home
  2. Zonnetje voor de Zorg
  3. Het Zonnetje van Flevoland: Esmee Fakkeldij

Het Zonnetje van Flevoland: Esmee Fakkeldij

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 1 reacties
  • 21 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 10 mei 2023
Esmee Fakkeldij is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Flevoland! En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Ze werkt in het Flevo Ziekenhuis en wordt enorm gewaardeerd voor het waardevolle werk dat ze doet. Lees hieronder waarom collega Road haar nomineerde als Zonnetje voor de Zorg. En wat zij er zélf van vindt om vandaag deze eretitel te dragen.

Je kunt met haar lachen en huilen

Collega Road nomineerde Esmee om de volgende bijzondere reden:

‘’Esmee is wat jong qua leeftijd maar echt al wijs. Ze staat altijd voor je klaar. Ze is standaard zeer behulpzaam, niks is te veel gevraagd. Ze is heel attent en betrokken. Esmee heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een oog voor zowel patiënt als voor de collega's. Daarnaast kun je altijd bij haar terecht om je ei kwijt te raken. Je kunt met haar lachen en huilen. Kortom, zonnetje van de zorg.''

Reactie Esmee: fijn dat het harde werken wordt gezien en gewaardeerd

Esmee reageerde enthousiast op deze mooie eretitel: ''Ik ben hartstikke blij natuurlijk. Wat fijn dat mijn harde werken wordt gezien en gewaardeerd. Ik doe het werk met veel plezier, mede door mijn lieve collega's van de poli oogheelkunde.''

Namens PGGM&CO: Esmee, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Winnaars Zonnetje voor de Zorg

Lees de verhalen van alle winnaars van Zonnetje voor de Zorg 

Lees de verhalen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

  • Louise
    Gefeliciteerd met je mooie eretitel, Esmee. Op grond van je achternaam, zou ik het een ontzettend grappig toeval vinden als je familie bent van Linda Fakkeldij. Ik heb haar tijdens de Interrail in de zomervakantie van 1992 ontmoet, en zij kwam ook uit Flevoland (Lelystad).