1. Home
  2. Zonnetje voor de Zorg
  3. Het Zonnetje van Utrecht: Karen van Eerden

Het Zonnetje van Utrecht: Karen van Eerden

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 24 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 10 mei 2023
Karen van Eerden is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Utrecht! En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Als ouderenbegeleider wordt zij enorm gewaardeerd voor het waardevolle werk dat zij doet. Lees hieronder waarom collega's haar nomineerden als Zonnetje voor de Zorg. En wat zij er zélf van vindt om vandaag deze eretitel te dragen.

Een superfijne collega waarmee samenwerken een feestje wordt

Onder andere collega Justine nomineerde Karen als Zonnetje. Waarom? ''Karen is ouderbegeleider op onze naschoolse behandelgroepen voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Met allerlei ouders werkt zij goed samen, ook als ouders in eerste instantie weerstand laten zien. Karen is eerlijk en doortastend, gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg maar blijft altijd in verbinding met de ouder of collega. Een superfijne collega dus waarmee samenwerken echt een feestje wordt. Ze werkt snel en pakt op wat nodig is (en meer). Daarnaast zorgt Karen altijd voor collega's: ben je ziek, burn-out of ga je een moeilijke periode door (of ben je jarig): Karen toont interesse en stuurt je sowieso een kaartje! En dat terwijl Karen zelf best in een lastige periode zit: met een zware zorgtaak voor ouders en dochter vindt ze altijd weer iets positiefs om voor door te gaan. Ook toen Karen zelf long-covid had, zagen we deze houding terug.

Reactie Karen: Ik schijn omdat ik in een omgeving werk waar veel zonnetjes zijn

Karen was ontroerd toen ze hoorde dat zij het Zonnetje voor de Zorg is geworden: ''Wat een verrassing. Er rolt een traan over mijn wang, zo lief dit. Wat ik wel wil zeggen is dat ik kan schijnen omdat ik werk in een omgeving waar heel veel zonnetjes zijn en dat maakt mijn werk zo waardevol en leuk.''

 

Namens PGGM&CO: Karen, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Winnaars Zonnetje voor de Zorg

Lees de verhalen van alle winnaars van Zonnetje voor de Zorg 

Lees de verhalen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.