1. Home
 2. Geldzaken
 3. Wonen & geld
 4. Verduurzaam je huis met Duurzaam Woongemak

Verduurzaam je huis met Duurzaam Woongemak

3 3 minuten lezen
Overzicht
 • 4 reacties
 • 3 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 9 augustus 2023
Wil jij jouw huis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek met Duurzaam Woongemak welke energiebesparende maatregelen je het beste kunt nemen voor joúw woning. Doe de scan en krijg persoonlijk advies én hulp bij financiering en subsidie.

Direct inzicht in duurzame oplossingen voor jóuw huis

Met de scan vul je de gegevens en kenmerken van jouw woning in. Vervolgens krijg je een handig overzicht te zien met duurzame oplossingen voor jouw huis. Per oplossing zie je de kosten, de besparing, de terugverdientijd en de waardestijging. 

Doe de gratis scan

Gratis persoonlijk adviesgesprek 

Naast de scan kun je bij Duurzaam Woongemak een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek aanvragen. Zo kun je jouw wensen en mogelijkheden rustig verder bespreken. Verder lees je op de pagina alles over de verschillende mogelijkheden om verduurzamen te betalen, zoals de energiebespaarlening of via subsidies.   

Ontdek direct of jij ook kan besparen op je energierekening. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, een groen dak, (muur-, dak- of vloer-) isolatie, isolatieglas of een warmtepomp.  

Bekijk welke maatregelen jij kunt nemen > 

Betrouwbare partner en experts 

Goed om te weten: Duurzaam Woongemak heeft haar eigen betrouwbare partners én experts om de energiebesparende maatregelen bij jou uit te voeren. Zo hoef je niet zelf nog rond te zoeken naar de juiste partij.

Over Duurzaam Woongemak 

Duurzaam Woongemak is een samenwerking tussen Attens (een hypotheek voor iedereen die werkt in zorg en welzijn) en Centraal Beheer van Achmea. Met deze dienst hoopt Centraal Beheer werk uit handen te nemen én het mensen makkelijker te maken om hun huis te verduurzamen. Zodat zij hier prettiger kunnen wonen. Duurzaam Woongemak is er voor iedereen. Ook als je geen klant bent bij Centraal Beheer.  

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Sandra17
  jammer, niet geschikt voor huurwoning
 • Mariëtte
  Idee is goed maar het is jammer genoeg een slechte scan. Vraagt bv. niet naar eventuele aanwezigheid zonnepanelen. Geen bruikbare uitkomst. Het gaat bovendien naar Centraal Beheer Achmea. Dat is geen onafhankelijke partij. Heb ook geen behoefte aan reclame op mijn huisadres.
 • Jack
  Sorry hoor maar ik heb als redelijk deskundige energiecoach deze informatie eens goed doorgenomen en het is gewoon om te lachen. Zo slecht heb ik het nog nooit gezien en gelezen. Heb er ook nog iemand anders naar laten kijken en zij schoot ook in de lach. Stuur dit hele artikel eens naar milieu centraal en laat zij het ook eens doorrekenen. Hebben zij ook iets om over te lachen en waarschijnlijk iets om zich aan te ergeren.
 • wobbes
  Kon het niet goed invullen Wij hebben zonnepanelen, vloerisolatie spouwmuurisolatie airco Kunststofkozijnen Betalen per maand 72 euro