1. Home
  2. Gezond leven
  3. Beter slapen
  4. Doe mee met de challenge ‘Slaap je fit in 10 dagen’

Doe mee met de challenge ‘Slaap je fit in 10 dagen’

3 3 minuten lezen
Overzicht
  • 1 reacties
  • 77 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 8 november 2021
Een goede nachtrust is goud waard. Maar met een drukke baan in de zorg is het niet altijd even makkelijk om goed te slapen. Zeker met onregelmatige diensten. Wil jij ook beter slapen? Doe dan mee met onze speciale challenge en slaap je fit in 10 dagen!

Ga de uitdaging aan om in 10 dagen je slaap te verbeteren. Ontvang elke dag een opdracht, uitdaging of handige tip in je mailbox om beter te slapen. Van een mindfulness video tot een Spotify lijstje met ontspannende nummers waarbij je heerlijk wegdroomt. Wij helpen je om weer te genieten van je nachtrust. Zodat jij je overdag weer fit en energiek voelt. Welterusten!

Tip: Daag je favoriete collega uit en ga samen deze challenge aan! Zo houden jullie elkaar scherp tijdens deze 10 slaapverwekkende dagen. En wie weet inspireren jullie zelfs andere collega’s om ook mee te doen.

Doe ook mee aan de challenge. Vul hier je gegevens in

Ontvang de komende 10 dagen elke dag een mailtje met daarin een opdracht, uitdaging of tip die jou helpt om beter te slapen.

Webinar: Meer slaap, meer energie!

Uitgerust wakker worden. Wie droomt daar niet van? Slaapexpert Irma Leijten van HalloSlaap legt uit wat de functie van slaap is en hoe de relatie met je energie werkt. Wil je ook beter slapen?

Bekijk het slaapwebinar

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

  • Eveline
    Fijn tips te krijgen om beter te kunnen slapen