1. Home
  2. Gezond leven
  3. De overgang
  4. Luister de speciale podcast 'De overgang'

Luister de speciale podcast 'De overgang'

8 8 minuten lezen
Overzicht
Illustratie van vrouw die podcast luistert
  • 0 reacties
  • 3 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 31 augustus 2020
Wat is de overgang nou precies? Wat zijn de effecten van de overgang op je gezin en werk? En hoe kun je hier als zorgprofessional het beste mee omgaan? In een podcast geeft overgangsconsulent Desiree van Cleef antwoord op al jouw vragen rondom de overgang.

Alles over de overgang: in gesprek met Desiree

Alle vrouwen krijgen ermee te maken, maar bijna niemand heeft ’t erover: de overgang. Terwijl 20 tot 30 procent van de vrouwen er zo veel last van heeft dat ze eigenlijk professionele hulp nodig hebben. Robin Rotman (BNR Nieuwsradio) gaat daarom over dit belangrijke onderwerp in gesprek met Desiree van Cleef: overgangsconsulente, wijkverpleegkundige én ervaringsdeskundige.

In deze podcast beantwoordt Desiree al jouw vragen over de overgang. En legt ze uit waarom het júist in de zorgsector zo belangrijk is om hier aandacht aan te geven.

 

Luister de podcast over de overgang

 

IZZ heeft samen met BNR een podcast serie gemaakt. Over hoe zorgorganisaties niet alleen hun patiënten maar ook hun medewerkers gezond houden. Luister nu alle podcasts of abonneer  op de podcast serie 'Zorg voor mensen in de zorg'.

Bron: IZZ

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.