1. Home
  2. Onderzoek
  3. Onderzoekscoalitie ontdekt rode draad in Corona-onderzoeken

Onderzoekscoalitie ontdekt rode draad in Corona-onderzoeken

5 5 minuten lezen
Overzicht
Virus
  • 0 reacties
  • 0 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 2 september 2020
De leden van de onderzoekscoalitie bestaande uit PFZW, PGGM, PGGM&CO, IZZ VERNET, FWG en de RvS deden allen onderzoek naar gezond werken in de zorg tijdens de Covid-19-uitbraak. De coalitie zocht naar de rode draad in de onderzoeken. Wat blijkt? Er zijn zeven versnellers voor gezonder werken in de zorg. En daar moet de zorg nu mee aan de slag! Bekijk de factsheet met de samenvatting en de uitgebreide whitepaper.

De zeven versnellers voor gezonder werken in de zorg

De COVID-19 uitbraak heeft verschillende vraagstukken in de zorg uitvergroot en vloeibaar gemaakt. Zoals het organisatieklimaat, de mentale fitheid van zorgpersoneel, personeelstekorten, de werkdruk, regelruimte en waardering, samenwerking en digitalisering. Allemaal zaken waarop versnellingen plaatsvinden en waarover nu keuzes moeten worden gemaakt voor de toekomst. Want hoe houd je de ingezette versnelling vast en waar is nog meer versnelling nodig? Deze zeven versnellers helpen gezond en veilig werken in de zorg structureel te verbeteren. Pas ze vooral toe, nu zaken nog vloeibaar zijn.

Download hieronder de factsheet en whitepaper met daarin de conclusies van de onderzoekscoalitie van PFZW, PGGM, PGGM&CO, VERNET, FWG, IZZ en de RvS.

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.