1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Loopbaan
  4. Werk samen met een coach aan jouw ontwikkeling in de zorg

Werk samen met een coach aan jouw ontwikkeling in de zorg

8 8 minuten lezen
Overzicht
Bijeenkomst Sterk in je werk over je ontwikkeling in de zorg
  • 0 reacties
  • 12 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 18 februari 2020
Wil jij je ook verder ontwikkelen in je werk maar weet je nog niet precies wat je wilt en hoe je dit aanpakt? Sterk in je werk helpt jou bij het zetten van de volgende stappen in je carrière in zorg en welzijn. Lees hieronder meer over het programma en meld je direct aan voor een gratis loopbaangesprek met een ervaren en onafhankelijke coach.

In gesprek met een coach over jouw ontwikkeling

Ben jij vaak bezig met jouw loopbaan in zorg en welzijn? Uit onderzoek door RegioPlus onder zorgmedewerkers is weer gebleken hoe belangrijk het is om je te ontwikkelen.

Toch is er vaak maar weinig tijd om goed na te denken over waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken. Met Sterk in je werk staat jouw ontwikkeling wél centraal. Samen met een loopbaancoach ontdek je in een gratis en vertrouwelijk traject waar je goed in bent, waar je kansen liggen en wat jij daarvoor nodig hebt. 

Meld je aan voor een gratis en persoonlijk coachtraject bij jou in de buurt

Sterk in je werk is voor iedereen in zorg en welzijn

Sterk in je werk is een initiatief van werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en wordt uitgevoerd door regionale werkgeversorganisaties, die samen RegioPlus vormen. Het programma is voor iedereen die in zorg en welzijn werkt of daar (weer) wil werken. En het afgelopen jaar geen loopbaanondersteuning heeft gehad. Sinds de start in 2017 zijn al 40.000 mensen je voorgegaan met Sterk in je werk. Lees hieronder een aantal van hun ervaringen:

"Dankzij Sterk in je werk heb ik ontdekt dat mijn hart bij zorg en welzijn ligt én dat ik me verder wil ontwikkelen". - Annette

‘’Ik ervaar Sterk in je werk echt als ‘voor mezelf’ zorgen. Ik geniet van mijn werk en wil blijven genieten”. – Birgit

''Ik plande een gesprek in met mijn loopbaancoach Bregje. Zij hielp me heel goed. Van haar kreeg ik goede tips hoe ik mijn opgebouwde kwaliteiten in de commerciële sector kon ombuigen naar de maatschappelijke sector''. – Thomas

Bekijk meer over Sterk in je werk in de video hieronder: 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.