1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Stress & werkdruk
 4. Ontspanningsoefeningen
 5. Ontspanningsoefeningen voor je hele lichaam

Ontspanningsoefeningen voor je hele lichaam

Ontspanning is nodig om je lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Met deze oefeningen van beleefpsycholoog Krista Snijders kun je concreet aan de slag. Maak bijvoorbeeld even je schouders los tijdens je lunchpauze. Of pak een balletje en ontspan je voeten na een lange nachtdienst.

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • nasi blasky
  Hallo, mijn naam is Kallya uit de VS. Ik wil de wereld vertellen over de grote en machtige spreukenmaker genaamd Omoogun. Mijn man bedroog me en was niet langer toegewijd aan mij en onze kinderen. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij dat heeft gedaan. werd verliefd op mij en wilde scheiden ik was zo diepbedroefd dat ik de hele dag en nacht huilde, maar hij verliet het huis ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe de grote en machtige omoogun zovelen in soortgelijke situaties heeft geholpen Het mijne e-mailadres stond daar, dus ik stuurde hem een ​​e-mail waarin ik hem vertelde over mijn probleem. Hij vertelde me dat hij binnen 24 uur bij me terug zou komen. Ik deed alles wat hij me vroeg om de nestdag te doen. Tot mijn grootste verrassing kwam mijn man thuis en werd huilend en smekend om vergeving en hem terug te accepteren. Deze liefdesbetoveraar is echt. https://omoogunspellcaster.wixsite.com/website omooguntempleofanswer@gmail.com WhatsApp +2348139012331
 • Annalien
  Deze artikelen zijn waardevol, om kennis van te nemen. De oefeningen zijn geweldig. Toe te passen op die momenten, dat het jouw uitkomt. En zijn eenvoudig te doen. Ook in kleine ruimten. Bedankt, Anneke.
  • LotteK
   Dat is heel leuk om te horen Anneke, dankjewel voor het bericht! Je compliment geef ik door aan Krista. Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)