1. Home
 2. Mantelzorg
 3. Wetten & regels
 4. Gratis wegwijzer: alles wat je moet weten over respijtzorg

Gratis wegwijzer: alles wat je moet weten over respijtzorg

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 4 reacties
 • 44 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 30 juli 2019
Meer weten over respijtzorg? Ontvang onze wegwijzer en ontdek onder andere hoe je respijtzorg aanvraagt en of het wordt vergoed. Laat hieronder je gegevens achter om de wegwijzer te ontvangen.

Vul je gegevens in en ontvang de Wegwijzer Respijtzorg

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Wil
  Spannend !!! Het is een hele overwinning om dit überhaupt te doen , maar naar tien jaar mantelzorger te zijn , wat steeds intensiever wordt ! Toch even om het vol te houden ,even afstand te kunnen nemen voor een weekje op vakantie te kunnen !!!
  • LotteK
   Beste Wil, Super goed! Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor een ander zijn. We wensen je een hele fijne vakantie en kom lekker uitgerust weer terug! Groetjes namens het hele team, Lotte (Redactie PGGM&CO)
 • Jessica Aarnink
  Hallo, Ik ben op zoek naar informatie over respijtzorg voor kinderen die palliatieve zorg ontvangen. Weten jullie daar iets over? Dank en groet, Jessica.
  • Erica
   Dag Jessica, jij zorgt voor iemand die palliatieve zorg ontvangt? In dat geval is er waarschijnlijk een palliatief verklaring van de huisarts en valt de zorg die verleend wordt onder de WLZ (indicatie door CIZ, uitvoering door zorgkantoor). Voor respijtzorg moet je dus tot de WLZ wenden... hopelijk heb je hier iets aan, sterkte Erica.