1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Dag van de zorg: deel jouw trots

Dag van de zorg: deel jouw trots

5 5 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 7 vind ik leuks
Op 12 mei vierden we de internationale dag van de verpleging, ook wel de Dag van de zorg. Op deze dag heeft PGGM&CO zorgmedewerkers extra in het zonnetje gezet met 'Bloemetje voor de zorg'.

Trots op de zorg

We zijn trots op de zorg, maar wie kan daar beter over vertellen dan jijzelf! Daarom vroegen we waarom je trots bent op de zorg. Op Facebook en Instagram kregen we meer dan 130 reacties. Hieruit kozen we willekeurig 30 winnaars. Zij wonnen een mooie bos droogbloemen van Nature´s Gift. Hieronder een greep uit jullie verhalen

 

Een greep uit de reacties 

 

Waarom deze waarderingsactie?

Op 12 mei – de verjaardag van Florence Nightingale – is het de ‘Internationale Dag van de Verpleging’ inmiddels ook wel bekend als de Dag van de zorg. Tijdens deze dag vragen we extra aandacht voor de bijdrage van alle zorgprofessionals. Juist nu, in een tijd waarin de druk op de sector groot is. De 'Bloemetje voor de Zorg' waarderingsactie draait om het delen van trotse verhalen, ervaringen en redenen waarom werken in de zorg zo betekenisvol is. Door elkaar te inspireren laten we samen zien hoe mooi de zorgsector is.

Over Nature's Gift 

Deze campagne is in samenwerking met Nature's Gift, een platform waar je terecht kunt voor duurzame geschenken en uitjes. 

     

 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.