1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Werkgeluk
 4. Daag je collega’s uit voor de Lekker Bezig Bingo

Daag je collega’s uit voor de Lekker Bezig Bingo

2 2 minuten lezen
Overzicht
Twee handen houden papier vast met de tekst 'Bingo!'
 • 6 reacties
 • 61 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 10 juni 2020
Daag je collega’s uit voor de Lekker Bezig Bingo en win! Bij deze speciale bingo heb jij namelijk wél invloed op de uitslag. De bingokaarten bestaan uit de leukste en gekste opdrachten om het allerbeste uit je werk te halen. Download ‘m nu en maak van je werkweek een spannende wedstrijd.

Vul je gegevens in en ontvang de Lekker Bezig Bingo in je mailbox

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Wim
  Een leuk artikel. Met wat opwekkende uitdrukkingen / gezegdes. Inderdaad, in principe is het werken in de gezondheidszorg best prettig, als je altijd maar weer de zonzijde er va probeert te vinden. Ik ben er met mijn 18e mee begonnen tot mijn 60e en toen ben ik bijna direct vrijwilligerswerk gaan doen wat ik volgend jaar 25 jaar doe en met plezier. Nou weet u meteen hoe oud ik ben. (86)
 • Fleur
  Hoi Allemaal, Ik heb de bingo kaarten aangevraagd maar deze helaas niet ontvangen op mijn opgegeven email adres. Daarna heb ik het nogmaals geprobeerd maar ook daarbij is het niet gelukt. Zouden jullie hiernaar kunnen kijken? Dank je wel.
 • hanneke van ommen
  de bingokaarten komen niet binnen
  • Emmelie
   Hoi Hanneke, Vervelend dat je de bingokaarten niet binnen hebt gekregen. Ik zag inderdaad dat het niet goed stond in ons systeem. Ik heb dit zojuist aangepast en als je het formulier nu invult, dan ontvang je de bingo weer in je mailbox. Groetjes, Emmelie - PGGM&CO
 • gezondewerkvloer
  Hoe kan ik de lekker bezig bingo ontvangen?
  • LotteK
   Beste Marjolijn, vul je gegevens in en klik op 'Vraag nu aan'. Je ontvangt de Lekker Bezig Bingo per mail. Veel plezier! Groetjes, Lotte