1. Home
  2. Gezond leven
  3. Bewegen
  4. Kom in beweging en verhoog je weerstand!

Kom in beweging en verhoog je weerstand!

8 8 minuten lezen
Overzicht
  • 1 reacties
  • 0 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 24 juli 2020
Gezond blijven! Dat willen we allemaal. Veel mensen vragen zich af: Waar moet ik beginnen en hoe doe ik dat dan? Wij willen je daarbij helpen. Probeer daarom eens deze training van GezondOud die je gewoon vanuit huis kunt volgen. Iedereen kan meedoen. Op welk niveau je ook traint. Tijdens de training werk je in 25 minuten aan: balans, coördinatie en conditie! 

Over GezondOud

GezondOud is  er voor iedereen die graag op een frisse en positieve manier bezig wil zijn met gezond en gelukkig ouder worden. Voor mensen die het lekker vinden om regelmatig te bewegen en daarbij zo goed mogelijk begeleid willen worden. En voor iedereen die houdt van een beetje uitdaging zonder het te overdrijven. 

Aanbod GezondOud

GezondOud biedt een platform met een ruim aanbod aan trainingen van ongeveer 25 minuten die je heerlijk kunt volgen vanuit je eigen omgeving. De trainingen zijn afwisselend, worden gedaan in prachtige natuur en zijn voor ieder niveau goed te volgen. 

De training

De trainingen zijn volledig gericht op het functionele bewegingsapparaat. Er wordt gewerkt aan coördinatie, mobiliteit, stabiliteit en we doen diverse spierversterkende oefeningen.

GezondOud abonnement

Met de online trainingen van GezondOud blijf je lekker in beweging. Gewoon vanuit huis. Voor € 11,95 per maand krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen.

Ontdek het GezondOud abonnement
Training GezondOud

Ervaringen van andere sporters

"Mijn vrouw en ik sporten de laatste weken elke dag (nou ja, bijna elke dag) met GezondOud online in de huiskamer. Het bevalt zo goed, dat wij ons abonnement op de sportschool hebben stopgezet. We vinden het leuk om te doen, jullie presentatie is heel duidelijk".


"De lessen maken een gedegen, professionele indruk met al die spiergroepen die aan de orde komen. Ik ben super tevreden".

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

  • ine
    touwtje springen om te beinnen.. danhaak ik al af als 65 jarige vrouw.